top of page

Psicoteràpia

Atenció i orientació personalitzada

Entenc l’abordatge de la psicoteràpia a través d’un vincle de confiança entre el professional i el pacient, on aquest últim no s’ha de sentir jutjat i ha de tenir total llibertat per expressar-se i implicar-se en el procés terapèutic d’una manera activa.


Treballo a través d’una perspectiva de PSICOLOGIA INTEGRADORA, utilitzant tècniques, estratègies i recursos de diferents models psicològics: cognitiu-conductual, humanista, sistèmic, breu estratègic, i Mindfulness, acceptació i autocompassió. Considero que no hi ha una única manera d’abordar els problemes psicològics, i que cada persona és diferent i es troba en un context particular. Per poder donar el millor servei, estic constantment en formació, ja sigui a través de cursos d’especialització o de tallers.


Em dedico al tractament per a la millora de: l’ansietat, les fòbies, el dolor crònic, les somatitzacions, els problemes de l’estat d’ànim (depressió, trastorn bipolar), trastorns amb simptomatologia més agreujada, els problemes de parella, entre d’altres. Estic especialitzada en fomentar la gestió emocional, i en el treball a través d’eines per a un augment de la consciència i coneixement personals.

Attentive Therapist

Teràpia individual

Image by Glenn Carstens-Peters

Teràpia online

bottom of page